Webáruház


Termékek

 

Csomagolástechnikai termékek széles választékával várjuk!

A csomagolástechnikai termékekre szükség van szinte mindenhol, de elsősorban a kereskedelemben veszik hasznát. A műanyag alapú termékek még mindig nem mentek ki a divatból, és előszeretettel használják őket boltokban, raktárakban, irodákban, valamint a háztartásokban is.
Cégünk elsősorban műanyagból készült csomagolástechnikai termékekkel foglalkozik, ezeket gyártjuk megrendelésre. Ebbe a kategóriába minden beletartozik, ami zacskó, szatyor, zsák, tasak vagy táska. Különböző méretben és többféle kivitelezésben gyártjuk termékeinket, attól függően, hogy mire van szükség. Annak érdekében, hogy még színesebb legyen a kínálat, papírtáskákat és papírzacskókat is készítünk, de fóliákat és ragasztószalagokat is kínálunk érdeklődőinknek.
Amennyiben ilyen jellegű csomagolástechnikai termékeket szeretne vásárolni, akár nagyobb mennyiségben is, nem kell mást tennie, mint kapcsolatba lépni velünk, és igénybe venni a szolgáltatásainkat. A weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén tudjon meg többet a részletekről!
Termékeink a környezet védelme érdekében szinte kivétel nélkül újrahasznosíthatóak, illetve polietilén zsákjaink nagy része újrahasznosított anyagból készül vagy tartalmaz ilyen anyagot, így környezetbarátnak nevezhetők.
 

Termékskálánk a polietilén (a köznyelvben ez a "neylon", "nylon" avagy "nejlon"), biafól (celofánszerű) tasakok, zsákok, reklámtáskáktól (natúr, színes és nyomdázott kivitelben) a díszcsomagolókig terjed hatalmas méretválasztékban.

 

Új termékcsalád:

 

Ne habozzon, tekintse meg árlistáinkat és webáruházunkat!